Opis forum
Moderator
Witam na tym wątku możecie pisać czym się interesujecie co Wam najlepiej wychodzi i tym podobne...
Na początek ja:
Interesuje się samochodami, a także lubię rysować/szkicować postacie lub potwory fantasty nawet nieźle mi to wychodzi lecz co do innych rzeczy typu malowanie pastelami idzie mi znacznie gorzej...
Administrator
Ładne .
A teraz ja .
Lubię historię bliskie starożytnego wschodu (Persja,Babilonia,Akad i itp.).Interesuje mnie tak że informatyka(jestem w tym dobry),szachy i literatura fantasy (władca pierścieni,hobbit,dzieci Hurina,Conan,)
Farmer
Mam podobne zainteresowania co ty bartek99113 też lubię Conana,Władce pierścieni,Hobbita.Lubie też Harrego Pottera oraz Wiedźmina.Interesuje mnie informatyka i sporty
Ostatnio edytowany przez Imperatorbart (2010-03-08 20:37:13)
mi najlepiej wychodzi hokej (nie na lodzie)
w mojej klasie jestem nazywany jako "snajper" w tym spoorcie a co do zdolności plastycznych to ich nie mam a zainteresowania to pszczelarstwo
Ja tam bardzo lubie pilke nozna ale tez bardzo lubie siatke ;p;p bardzo lubie sie zajmowac remontem starych rupieci np motory i takie tam inne... nie moge powiedziec ze nie lubie wypic bo lubie i nie chce tego zmieniaac xDxD
Nie wazne jak grasz wazne ze masz ochote do gry ;d denerwuja mnie ludzie ktorzy albo mula przed kompem albo bujaja sie z kiepami i mysla ze so fajni to jest zalosne...
Administrator
A ja zapomniałem że lubię w siatkę grać
Farmer
ja lubie grać w War rocka
Dobra to ja też się dołączę,
Interesuję się samochodami, informatyką, lubię grać w piłkę nożną i koszykówkę. W wolnych chwilach gram w gre pewnie wam znaną : World of Warcraft. Osobiście ją polecam, ale jest jedno zastrzezenie - bardzo uzależnia
Ostatnio edytowany przez Maqer (2010-03-11 19:22:42)