Opis forum
Administrator
No forum ma większość szanujących się sojuszy .Nareszcie nie trzeba zawracać głowy depeszami tylko jak co to wbijamy na forum i sobie piszemy pomysły .
Widzę że Ares masz już konto założone .Uwaga są dwa konta Aresa jedno założył Ares a drugie ja bo nie mógł założyć konta więc postanowiłem mu zrobić ale skoro tak to usunę to konto założone prze ze mnie.
Moderator
Cześć
Moim zdaniem od poniedziałku powinna wejść granica przyjmowania minimalnie od 10tyś pkt
W sojuszu są osoby majace 6+ pkt i nie grające nie wiem dlaczego nie zostaly jeszcze wyzucone
Zaniżają drastycznie srednia czlonka i zamku
prosze o odp. -Polski96-
asile można odrazu wyrzucić
można zrobić akademie moge ja wyjść z tobą z WSJS i założymy AWSJS
jeśli się zgodzi JS
Ostatnio edytowany przez -Ares98- (2010-03-04 17:22:43)
Administrator
Racja ale to nie nam osądzać ja tylko założyłem forum i jestem dyplomatą ty Polski też nie masz na to uprawnień a Ares to nasz rzeźnik który rozwali każdego .
Takie sprawy powinniśmy kierować do Jana Stanisława .Podstawa naszego sojuszu są osoby co mają przynajmniej 200 tys pkt reszta też jest ważna ale osoby co mają 40 pkt i są po 17naście dni nie obecni to po co tacy gracze .
Powinniśmy wywalać graczy co mają poniżej 5tys pkt i są po 20 dni nieobecni .
Administrator
-Ares98- napisał:
jeśli się zgodzi JS
Akademie to powinniśmy stworzyć jak byśmy mieli 200 mln pkt.Ale można stworzyć sojusz dla tych słabszych co by się tam szkoli do 100 tys pkt .Ale my nie odchodzili byśmy aby tworzyć akademię tylko ci słabsi gracze .
Administrator
Ja się nie piszę na szefa akademii !
Może Jasio sam wyznaczy kogoś do akademii .Głupio by było jak byśmy odeszli od sojuszu a JS nic by o tym nie wiedział .Niech on rozważy nasze propozycję .
Moderator
bartek99113 napisał:
-Ares98- napisał:
jeśli się zgodzi JSAkademie to powinniśmy stworzyć jak byśmy mieli 200 mln pkt.Ale można stworzyć sojusz dla tych słabszych co by się tam szkoli do 100 tys pkt .Ale my nie odchodzili byśmy aby tworzyć akademię tylko ci słabsi gracze .
Ares nie robimy akademi bo donas jest od 10k pkt;)
Moderator
Polski98 ma racje, akademie może stworzymy jak będziemy mieli ponad 500 mln pkt to z czasem wzrośnie ilość pkt i podwyższy się próg na jakiś sensowny i będzie gitarka
Ostatnio edytowany przez DeathBoxer (2010-03-05 16:57:31)