Opis forum
Administrator
A więc jakie macie Propozycje dotyczące naszego forum (co zmienić co dodać i inne rzeczy)
Aresa prośba była o nowe działy na forum a więc są .
Składajcie propozycje jak co ma być.
Moderator
ale jest trochę nie wygodnie ponieważ większość ludzi ma coś innego na głowie wiec może się to nie sprawdzić ale trzeba było by ustalić godzinę pasującą dla większoścy
Moderator
gieniu ale zobacz ile osób jest na forum zarejestrowanych i co ty na to??
Administrator
16-15 pasuje bo ja wcześniej nie mogę noc cóż SZKOŁA .A my forumowicze w grze powinniśmy się trzymać najbardziej .
Moderator
no widać że liczba nas wzrasta fajnie, fajnie ale jak na tyle osób co jest na forum porównać do ilości w sojuszu to mało
No wlasnie malo osub powinna ponad polowa sojuszu odwiedzac nasze forum... tez mam szkole mi by pasowalo kolo 15-17. nie wiem moze napiszcie do kazdego z graczy o ktorej by im pasowalo spotkac sie na forum sojuszu bo taki sojusz ze na forum siedzi 20 osub to ciezko zebysmy sie jakos rozwijali dobrze ;/;/;/
Administrator
Ale ci nasi idioci z sojuszu są o tym informowani kilka razy w tygodni i co NIC więc albo się zarejestrują albo niech spadają .
Moderator
może się im upomnienie wyśle a jak nie to do widzenia
Ej no trzeba cos z naszym sojuszem zrobic bo duzo osub od nas odchodzi ;( trzeba coss ciekawego zaczac robic... rozpoczac jakas wojne czy cos takiego... pomyslcie na tym bo za niedlugo bedzie zapuzno ;(;(;(